PRISER FOR MEDLEMSKAP:

  • Medlemskap med Hagetidend: Kr. 660 per år
  • 2 års medlemskap med Hagetidend: Kr. 1220 (spar kr. 100)
  • Medlemskap uten Hagetidend: Kr. 460 per år
  • Husstandsmedlem: Kr. 110 per år
  • Medlemskap utland: Kr. 780 per år

 

BLI MEDLEM

DETTE FÅR DU SOM MEDLEM: 

Norsk Hagetidend

Landets største hagemagasin med 10 utgaver årlig, inngår i ditt medlemskap. Hageinspirasjon og kunnskapsformidling tilrettelagt for norske forhold, enten du er opptatt av grønnsaksdyrking eller prydhage. 
Les mer

Hagelag

Hagelagene finner du over hele landet. De har en rekke tilbud til deg gjennom hele året, blant annet spennende foredrag, kurs, frø- og plantebytte, hagevandringer og turer. Mange av medlemmene i hagelagene har dyrket sin hageinteresse lenge og har stor kunnskap som de gjerne deler med andre. 
Finn ditt nærmeste hagelag

Hagehjelpen

Som medlem av Hageselskapet kan du få svar på alle hagerelaterte spørsmål. Enten du har stor hage, en liten hageflekk, balkong eller kanskje en takterrasse, ingen spørsmål er for små. Stauder, prydbusker, grønnsaker, bær, dam, kompostering, jord, gjødsel, dyrking i veksthus … Hageselskapets fageksperter kan alt! 
Les mer

Hageplanlegging

Hageselskapets nettverk av hageplanleggere tilbyr 3 timer hageplanlegging til medlemspris: Kr. 3500. 
Les mer

Medlemsrabatter:


Hagemessen

Halv pris på inngangsbilletten til den årlige Hagemessen på Lillestrøm. Medlemskortet må framvises i billettluken, billetten kan ikke kjøpes på nett. Gjelder ikke allerede rabatterte billetter. 
hagemessen.no

Hageglede.no

15 % rabatt på alt av blomsterløk, knoller og frø i Norges største nettbutikk for blomster, grønnsaksfrø, stauder, roser, blomsterløk og andre hagerelaterte produkter. Firmaet het tidligere Brumunddal Frø og ble etablert i 1895. For rabattkode: 
hageglede.no

Lilleskagen

10 % rabatt på hageredskaper fra DeWit, solide og ergonomiske hageredskaper produsert i Nederland, japanske Omnioutil-bøtter fra Hachiman, ARS hagesakser og sager fra Japan, samt interiør- og bruksgjenstander med blomstermotiv fra Emma Sjodin, Simply Flowers m.fl. Vi satser på bærekraftige kvalitetsprodukter!  Solid, varig og tidløst! For rabattkode: 
lilleskagen.no

Hagesaks.no

10 % rabatt på kvalitetsredskaper fra japanske ARS. Slik gjør du: Send ditt medlemsnummer til: post@hagesaks.no. Du får tilsendt en rabattkode som gir deg 10 % i nettbutikken, uansett førpris:  
hagesaks.no

Team Henriksen

7 % rabatt på Jorakompost hos Team Henriksen. Matavfall gir den beste næringsrike jorda. Ferdig resultat på 6–8 uker. Enkel tømming og miljøvennlig. Oppgi medlemsnummer i nettbutikken:
teamhenriksen.no

Vien Compagniet

20 % rabatt på et utvalg kvalitetsredskaper fra Burgon & Ball. Se Hageselskapets kolleksjon: 
viencompagniet.com

Bokashi Norge

100 kroner rabatt ved kjøp av Bokashi kjøkkenkompost i nettbutikken. Bokashi er enkelt, tar liten plass og lukter ikke vondt. Matavfall omdannes til næringsrik jord og gjødsel på noen uker. Slik gjør du i nettbutikkens handlekurv:
1. Kupongkode: Hageglad01
2. Merknad til kupongkode: Skriv inn medlemsnummeret ditt.
3. Klikk «Bruk rabattkupong», og du får 100 kroner i rabatt på valgt bokashisett.
bokashinorge.no

Proffhagen

10 % rabatt på alle Gardena-produkter i nettbutikken. Stort utvalg i vanningssystemer og hageredskaper. Tilbudet gjelder ikke allerede nedsatte varer. For rabattkode, send ditt medlemsnummer til: post@proffhagen.no. Bruk rabattkoden når du handler: 
proffhagen.no

LOG

Hagelagene får rabatt hos LOG. De tilbyr produkter du ikke alltid finner på vanlige hagesentre. Tilbudet går via hagelagene, som kan bestille og videreformidler til sine medlemmer. Ta kontakt med ditt lokale hagelag. Se utvalget: 
log.no

Din lokale gartner (Rom Hagemiljø)

10 % rabatt på alle varer i nettbutikken. Slik gjør du: Registrer deg som kunde: dinlokalegartner.no/min-konto. Send ditt medlemsnummer til: nettbutikken@dinlokalegartner.no. Rabattkoden blir aktivert og du får
10 % på alle kjøp:
 
dinlokalegartner.no

Eurofins

Gratis tolkning av jordprøveresultater. Jordanalyser gir grunnlag for riktig gjødsling og kalking, som sikrer optimale vekstforhold. Når du bestiller jordprøveanalyse hos Eurofins, betaler du vanlig pris for utføring av selve analysen. Men jordprøveresultatet kan være svært teknisk og ofte ikke lett å skjønne for den vanlige hageeier. Som medlem får du en gratis vurdering og praktiske råd om bl.a. gjødsling fra Hageselskapets jordekspert. Kryss av for «Ønsker vurdering av Hageselskapet» på bestillingsskjemaet og oppgi ditt medlemsnummer. Deretter vil du få tilsendt vurderingen på e-post uten ekstra kostnader.
Les mer om jordanalyser
Bestillingsskjema
Prisliste jordanalyser

Small Danish Hotels

Gode spesialtilbud kun for våre medlemmer. Small Danish Hotels er en sammenslutning av privateide kroer, hoteller, slott og herregårder over hele Danmark. For tilbud og bestilling av opplevelsesreiser med rabatt for deg som medlem: 
smalldanishhotels.dk/hageselskapet

Hadeland Glassverk

Hyggelige tilbud for hagefolket. Medlemskortet ditt gir følgende fordeler:
- Gratis inngang i Glasshytta og Glassmuseet 
- 20 % rabatt på utstillinger 
- 10 % rabatt på egenproduserte varer
- 50 % rabatt på guidet omvisning for grupper, ved forhåndsbestilling: bestilling@hadeland-glassverk.no
- Thorbjørnrud hotell og konferansesenter har også tilbud for hageinteresserte. Hagelag som ønsker et kåseri om stedet, hagevandring og lunsj – gjerne i hagen dersom været tillater det – kan ta kontakt med hotellet for nærmere informasjon: booking@thorbjornrudhotell.no
hadeland.com

Tangro

15 % medlemsrabatt på Alginure, en serie på fem jordforbedringsprodukter basert på tang, som gir næringsrik jord og sterke planter. Kan brukes i all jord og til alle typer vekster, inne og ute. Rabattkode: Hagetidend
tangro.no 

God Jord

10 % rabatt på God Jords kurs i produksjon og bruk av biokull, og på brakkingspresenninger for bekjempelse av ugress. Rabattkode: levendejord (må skrives i ett ord, kun små bokstaver).
god-jord.no

Global Enviro

15 % rabatt på produktene Biogjødsel og Kompoststarter. Global Enviro henter og produserer kompost av matavfall fra restauranter og storkjøkken. Rabattkode: 2021 
ge-butikk.no

Nettkurs med Arctic Gardener

Fyll ditt hjem med vakre planter sammen med Anders Røyneberg @Arcticgardener🌱
Nytt plante-nettkurs ute nå! Anders viser deg hvordan du velger riktige planter for deg og ditt hjem og hvordan du får disse plantene til å trives og gro. Som medlem av Hageselskapet får du kurset til kr 499 (ordinær pris kr 799)
Trykk her for å få rabattkoden

Vi vil dele kunnskap, inspirasjon og hageglede med deg!